Изработка на уеб сайт

responsive
Планиране

Планиране

Консултиране

Консултиране

Изпълнение

Изпълнение

Изработка на сайт и онлайн магазин

Ако се нуждаете от професионален уеб сайт за успешното си представяне в интернет, ние ще го направим за Вас.

Онлайн магазин, бизнес  уеб сайт, личен сайт, онлайн каталог, сватбен сайт и др.

Стилен и модерен дизайн, последни уеб технологии, сео оптимизация за по-добро търсене.

Модерен дизайн
СЕО оптимизиран
Последни уеб технологии
WEB_2

Неограничени възможности

Изработка на сайт, поддръжка, домейн, хостинг, SSL сертификат и GDPR интеграция.

Уеб дизайн
Уеб дизайн
Уеб дизайн
Уеб дизайн
Уеб дизайн
Уеб дизайн
Уеб дизайн
Уеб дизайн

Изработка на онлайн магазин

Искате да увеличите продажбите си? Продавайте онлайн, ние от Studio SVR ще Ви помогнем за това. Изработените от нас онлайн магазини са с много функционалности, не ограничен брой продукти и категории. Възножност за промоции и намаления, отстъпка с ПРОМО КОД, интеграция на куриерска услуга и много други.

Уеб дизайн

Респонсив дизайн

Mобилна версия за таблет и смартфон така наречения респонсив дизайн. Ние в Studio SVR знаем, че в днешно време посещаемоста през телефон и таблет нараства всекидневно и в момета почти достига 30% от посещаемоста в инернет. За това се стремим да предоставим услуга с която да улесните максимално Вашите клиенти.

Уеб дизайн
Уеб дизайн

Портфолио

Може да разгледате нашите проекти

Хостинг и домейн

Домейн .com, .net, .eu , .org, .info, .biz, .us, .de и др. Хостинг с неограничени възможности. Не ограничено пространсто. Не ограничен трафик.

Техническа подръжка

Oбновяване на сайта с по-нова версия, промяна на текстове в сайта, триене на вируси, отстраняване на технически проблеми свързани със сайта.

Мултиезичност

Мултиезичност на сайта, текста се предоствя от клиента.

Често задавани въпроси

  • Уеб сайта Ви представя пред Вашите потенциални клиенти бързо лесно и удобно. Той работи за вас 24часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

  • Не е трудно просто се свържете с нас за да уточним детайлите за това от което имате нужда. Ние ще Ви дадем ценни съвети как най-добре да постъпим според Вашата конкретна нужда.

  • Хостинг това е мястото където е качен вашият сайт. Това са мощни сървъри за да може сайта Ви да се зарежда бързо.

    Домейн това е името на вашият сайт например: www.moqtsait.com. Ново в домейн имената е домейн на кирица.

  • Да предлагаме хостинг и домейн, стремим се да предоставим на нашите клиенти максимално комплексна услуга и те да нямат никакви допълнителни грижи и затруднения. Предоставяме преференциални цени на нашите клиенти.

  • Оптимизация за търсачки (на английски: search engine optimization, SEO) е процесът на подобряване видимостта на уеб сайт в търсачките чрез „натурални“ или неплатени (нар. още „органични“ или „алгоритмични“) резултати, който включва оптимизация на кода, структурата и текстовете на уеб сайт. Рекламирането на сайта и увеличаването на вътрешните и/или обратните връзки (backlinks) е още една от стратегиите за SEO оптимизация. Фактически, колкото по-рано (или по-напред в страницата) и по-често се появява един сайт в резултатите, толкова повече посетители е вероятно да му генерира търсачката. Така сайтът получава присъствие в Интернет пространството. Оптимизацията може да включва различни аспекти за търсене като търсене в определена сфера или регион, както и търсене на картинки, видео или новини.

  • Да, ще получите мобилна версия за таблет и смартфон така наречения респонсив дизайн. Ние в Studio SVR знаем, че в днешно време посещаемоста през телефон и таблет нараства всекидневно и в момета почти достига 30% от посещаемоста в инернет. За това се стремим да предоставим услуга с която да улесните максимално Вашите клиенти.

  • SSL сертификатът е гаранция за сигурност – той представлява дигитален сертификат, който удостоверява автентичността на уебсайта ви и криптира информацията чрез SSL технологията. По този начин вашите клиенти се чустват сигурни като предоставят личните си данни.

ИСКАТЕ САЙТ

Не се колебайте да се свържете с нас, за да започнем Вашият проект още сега.

error: Content is protected !!