Фотографията в уеб дизайна: Как изображенията подобряват вашия уеб сайт

фотографията и уеб сизайна

Фотографията в уеб дизайна: Как изображенията подобряват вашия уеб сайт

Снимките могат да окажат драматично влияние върху дизайна на вашия уеб сайт и идентичността на марката. Те могат да бъдат използвани в галерии с изображения за показване на вашите продукти, слаидъри с въртящи се изображения на вашите събития и в публикации в блога, които могат да се споделят с помощта на приставки за социални медии.

Снимките могат да дадат представа за събитията, които провеждате, или да демонстрирате проекти, по които сте работили. Интегрирането им в атрактивен дизайн на уеб сайт може да увеличи доверието и да насърчи клиентите да се свържат с вас.

Поръчкови фотографи

Опитни фотографи, които имат око за детайлите, композиционни умения и добро оборудване, създават зашеметяващи изображения, които подобряват продуктите ви и подобряват идентичността на вашата марка.

Въпреки че съвременните мобилни телефони предлагат доста високо качество на изображението при някои обстоятелства, те рядко са подходяща алтернатива на опитен фотограф с модерни обективи и камери.

Какво е стокова фотография

Стиковите фотографии са изображения от милионна библиотека, които обхващат широк жанр, включително приключения, архитектура, спорт, кариера, храна, пейзаж, собственост, дива природа и много други.

Те могат да бъдат закупени от различни фотобанки онлайн и могат да бъдат ефективен начин за попълване на дизайна на уебсайта ви с качествени изображения на много по-ниска цена от поръчката на фотограф.

Изборът на снимки, които работят с вашия уеб дизайн, е умение само по себе си. Изборът на изображения на подходящия обект, демографски, състав, местоположение и осветление са само част от елементите, които трябва да бъдат взети под внимание.

Всички сме виждали снимки в офис с хора, които подават палци нагоре към камерата. Въпреки че тези снимки са направени в студио с професионален фотограф, осветление и модели, тези изображения изобразяват малко характер и креативност.

Тези изображения трябва да се избягват; Вместо това трябва да бъдат избрани изображения, отразяващи идентичността на вашата марка, целеви клиенти, местоположения, демографски данни, които вдъхновяват посетителите на вашия уеб сайт и които имат високо ниво на техническо качество. Популярни фотобанки със запазени изображения включват:

Adobe Stock Images

Фотографията в уеб дизайна: Как изображенията подобряват вашия уеб сайт 1

Shutter Stock Images

Фотографията в уеб дизайна: Как изображенията подобряват вашия уеб сайт 2

Тестване на изображения

Изображенията могат да бъдат тествани разделно, за да видите ефекта, който имат върху конвертирането на посетителите на вашия уеб сайт. Това може да стане чрез представяне на алтернативни страници с различни изображения на посетителите на уеб сайта ви и проследяване на резултатите в продължение на няколко дни и седмици.

Това ще ви даде безценна информация, която да ви ориентира при избора на най-добрите изображения, които работят за вашия бизнес.

Редактиране на изображения

Редактирането на изображения във Photoshop е от съществено значение, за да получите най-доброто от тях. Това може да включва цветна корекция, премахване на изкривявания, оразмеряване. Изображенията също трябва да бъдат компресирани, без да се губи твърде много качество на изображението, което да повлияе негативно на дизайна на уебсайта, но достатъчно малко, за да се зареди бързо. Това са уменията, които нашите дизайнери на потребителски интерфейс използват редовно.

Studio svr – изработка на уеб сайт

Уеб сайт, Онлайн магаин, блог…

Ако имате нужда от изработка на уеб сайт, блог, онлайн магазин не се колебайте да се стржете с нас!

За контакт
Фотографията в уеб дизайна: Как изображенията подобряват вашия уеб сайт 3

Сподели публикацията