7 признака, че вашият бизнес се нуждае от нов уеб сайт

7 признака, че вашият бизнес се нуждае от нов уеб сайт

ЗАЩО РЕДИЗАЙНА НА САЙТА МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ НА МОЯТ БИЗНЕС?

Идеята за създаване на нов уебсайт може да бъде плашеща и вълнуваща. Той носи глътка свеж въздух във фирмата, но все пак може да се почувства като огромно предизвикателство, без значение колко голям или малък е уебсайтът. Ако вашият сайт не е обновяван или преработен през последните три години или повече, това може да означава, че уебсайтът ви изостава в сравнение с конкурентите. Липсата на съществено актуализиране означава загуба на видимост, трафик и реализации на привличане на нови клиенти и продажби. Ако се интересувате от идеята да имате нов сайт, ето 7 знака, че може да е време да започнете изграждането на нов уебсайт.

webp_net_resizeimage_LYbzN

1. ВАШИЯТ САЙТ НЯМА МОБИЛНА ВЕРСИЯ

Ако вашият уебсайт не е оптимизиран за мобилно сърфиране, той трябва да бъде актуализиран възможно най-бързо. Повече от половината от всички търсения в мрежата се случват на мобилни устройства в сравнение с търсенията на компютър. Наличието на уебсайт с липса на мобилна версия означава, че не приемате над 50% от целия потенциален трафик.

bad-website-design_650

2. ВАШИЯТ ДИЗАЙН Е ОБИКНОВЕН И СТАР

Стиловете се променят, структурите се променят и така се променя и качеството. Ако вашият уебсайт има размазани изображения, непоследователни лога, различни цветове и шрифтове, това води до цялостно визуално лош уебсайт. Това не само не изглежда добре, но и може да повлияе на това как потребителите могат да се държат на вашия сайт. Ако потребителят смята, че уебсайтът изглежда стар, той може да помисли това за опасен уебсайт, където информацията може да не е безопасна.

6564055_stock-vector-businessman-working-on-laptop-boredom

3. Сайта ви се отваря прекалено бавно

Скороста на зареждане е съществена част от цялостната ефективност на уебсайтовете, тъй като показва как потребителят взаимодейства със съдържанието, дизайна и интерфейса и колко достигна желаната от вас информация. Ако степента на скороста на зареждане е ниска, това може да се дължи на това, че сайтът ви е по-стар от конкуренти ве. Ако вашите конкуренти имат по-бързи, по-добре проектиран и с опростена и лесно за откриване информация , това ще накарапотребителите да ви да се почувстват сайта ви като “скучна работа”. Следователно, това се отразява отрицателно на процента на реализация.

webp_net_resizeimage_VhdKf-2

4. ВАШИЯТ САЙТ Е ТРУДЕН ЗА ОБНОВЯВАНЕ

Ако вашият текущ сайт прави качването на нови страници и съдържание сложно, отнема време и е прекалено скъпо, тогава може би е време за нов уебсайт. Уебсайт със застояло съдържание и малко актуализации влияе на резултата, който Google дава на вашия сайт, което от своя страна решава вашето класиране за търсене. Имайки уебсайт с актуална система за управление на съдържанието (CMS), вие ще можете лесно да актуализирате съдържанието на уебсайта си и да добавяте нови страници с лекота. Възможността за качване на съдържание ще помогне на уебсайта ви да стане активен и предпочитан сайт за потребителите.

background-online-shop-baju-3

5. ЧАСТИ ОТ БИЗНЕС ВИ ГИ НЯМА НА ВАШИЯТ САЙТ

Когато уебсайтът ви е направен за първи път, може би това е просто информационен сайт или имате по-малко продукти и услуги и по-голямата част от бизнеса ви не е онлайн. Въпреки това, сега, когато потребителят харчи повече време и пари онлайн, може да е полезно за вас да актуализирате уебсайта си, за да се представя като уебсайт за електронна търговия (онлайн магазин). Нов дизайн на уебсайт може да удовлетвори вашите нарастващи бизнес нужди, като предоставя информация за разширяващите се продукти или услуги, като същевременно е бърз и лесен за поддържка.

how-to-design-a-user-flow-diagram

6. ОБРАТНА ВРЪЗКА НА КЛИЕНТИ ЗА ВАШИЯ САЙТ

Обаждат ли се клиентите да задават въпроси, които трябва да могат да открият на вашия уебсайт? Казват ли ви, че не могат да извършат покупка, резервация или не могат да намерят нещо, тъй като вашият сайт изостава с най-новите технология за дизайн и потребителско изживяване? Това означава, че не само създавате разочарование в потребителите ви, но и вие също губите потенциални клиенти и продажби поради вашия остарял уебсайт. Преработен и разработен уебсайт може да гарантира лесното навигиране и откриване на даден продукт, услуга или информация от страна на клиентите, което може да завърши резервация, закупуване на продукт или намиране на информация за компанията.

digital-marketing

7. ВАШИЯТ САЙТ НЕ Е МАРКЕТИНГ ОРИЕНТИРАН

Съвременният уебсайт ще има възможност да позволи на потребителите да въвеждат своите данни в сайта ви или да се регистрират, да се присъединят към маркетингови комуникации и да изпратят запитване. Ако понастоящем не можете да улавяте потребителски данни, тогава губите от увеличаване на списъка си с пощенски адреси, набиране на потенциални и бъдещи клиенти. Преработен уебсайт ще има вградена структура, която да дава възможност на потребителите да въвеждат информацията си за вашите стратегически цели.

Studio svr

Изработка на нов уеб сайт?

Ако смятате, че имате нужда от изграждането на нов уеб сайт, онлан магазин и нещо дтуго, не се колебайте да се сързете с нас!

За контакт
7 признака, че вашият бизнес се нуждае от нов уеб сайт 1

Сподели публикацията