Как да напишете съдържание, което вашите посетители ще обичат да четат?

как да напишете съдържание , което вашите посетители да обичат да четат

Как да напишете съдържание, което вашите посетители ще обичат да четат?

Определено, добре написана и добре структурирана статия е единственото нещо, което може да накара посетителите ви да останат и да прочетат съдържанието ви.

Но как можете да направите това да се случи?
Тук ще обясним няколко трика как да пишете по-добро, по-ангажиращо съдържание, което ще ви донесе повече трафик и посетители на вашия уеб сайт.
Разказването на история никога не излишно. Независимо дали гледате филм, видео или четете статия, ако е достатъчно убедителна, тя ще привлече вниманието ви и ще направи престоя ви по-дълг … нали? Точно същото се случва и с хората, които посещават вашия уеб сайт. Това включва и търсачките. Те ще четат вашия сайт и ще прилагат изкуствен интелект към съдържанието ви, за да ви класират по-добре в техните списъци.
И така, как можете да подобрите писането си, за да направите бизнеса си по-добър?

Ето 4 съвета, които можете да използвате всеки път, когато искате да напишете мнението си на вашия уебсайт.

Използвайте малки истории, за да поддържате читателите ангажирани.

Без значение за каква тема пишете, опитайте се да я направите така, сякаш разказвате история. Всички ние израстваме, слушайки истории и има нещо в това, което грабва вниманието ни и ни кара да искаме да знаем повече.
Опитайте това: Вместо просто да пишете мнението си направо, представяйте го като пример, който наистина илюстрира вашето послание. Този подход ще резонира много по-добре с вашите читатели и ще се уверите, че те са по-внимателни.
Използвайте кавички, за да напишете мнението си.

„Ако ние сме страната, която прави Amazon, Facebook и Twitter, защо федералното правителство не може да има страхотни уебсайтове и цифрови услуги?“.
Меган Смит

Вашето мнение може да се различава от това твърдение, но автоматично ще имате по-добро разбиране, че човекът, който пише тази статия, има известни познания по тази тема и определено мнение, достойно за четене.
Освен това, когато поставяте цитати, дори и да е ваш, тази област обикновено ще привлече вниманието на читателя и след като ги прочетат, е по-вероятно да продължат да четат, дори ако не са съгласни или не го харесват.

Използвайте изображения и данни, за да спечелите незабавна достоверност.

Хората са склонни да се доверяват на данни и факти много повече от мнения, така че изградете доверието си с клиентите си, използвайки данни в ваша полза. Намерете проучвания и статистика, за да подкрепите твърденията си и се уверете, че те са лесни и ясни за необучено око.
Много проучвания разкриват, че хората са по-склонни да вярват в определено лекарство, след като са представени с визуализации, които изглеждат научни (графики, формули и т.н.), дори когато визуалният текст не съдържа нова информация над текста.

Използвайте заглавия, за да държите читателите на страницата.

Използването на заглавия в целия ви текст е важно, защото може да помогне на читателя ви лесно да разбере кога променяте темите от една точка на темата в друга. Освен това заглавията играят важна роля за търсачките, като им предоставят подтеми в основното съдържание на тази страница. През цялото време също служи за разбиване на монотонността на блока след блок текст в страницата.

Задавайте въпроси в заглавията си.

Въпросите са дефинирани като искане за повече информация и е отворена покана за вашите читатели да намерят повече за нея. Веднага след въпроса се опитайте да им дадете решение и отговор на този въпрос, ако посетителят ви се интересува от вашите услуги или продукти, може да има същия въпрос, който задавате във вашите заглавия …

Studio svr – изработка на уеб сайт

Уеб сайт, Онлайн магаин, блог…

Ако имате нужда от изработка на уеб сайт, блог, онлайн магазин не се колебайте да се стржете с нас!

За контакт
Как да напишете съдържание, което вашите посетители ще обичат да четат? 1

Сподели публикацията