5 причини защо всеки бизнес се нуждае от уеб сайт

Изработка на сайт

5 причини защо всеки бизнес се нуждае от уеб сайт

Имате ли бизнес без уебсайт?

Разбираме причините, поради които може да смятате за излишно изграждането на уеб сайт за вашия бизнес: „Аз не съм достатъчно голям“, „Те са твърде скъпи“, „Нямам време“ или скандално известното мнение „Имам достатъчно работ и Не ми трябва такъв ” както и “Мен всички ме знаят.”. Реалността обаче е, че не е нужно да бъдете достатъчно “големи”, създаването на професионален уеб сайт за вашия бизнес може да бъде евтино и лесно и да го направите още по-опростен – това, че нямате уебсайт, ви струва време и пари.
Вижте това … 81% от хората разглеждат бизнес или услуга в интернет, преди да вземат решение за покупка. Това са 25,92 милиона души, които търсят нещо постоянно онлайн. И все пак 46% от собствениците на фирми са посочили „Бизнесът в момента не се нуждае от такъв“ като своя №1 причина за липса на уебсайт. Ние не сме статистици, но можем да видим, че тук има страхотно разминаване.
Все още не сте сигурни дали бизнесът ви има нужда от изработка на уеб сайт? Продължете да четете…

 

1. Наличието на уебсайт ще привлече нови клиенти към вашия бизнес и ще ви донесе повече пари.

Толкова много не харесва тази статистика, споменаваме я два пъти: 81% от хората търсят бизнес или услуга онлайн преди да вземат решение за покупка. Ако нямате уебсайт, нямате шанс да завоювате дял от този пазар.
Вашият уеб сайт може да бъде достъпен 24/7/365 дни, дори когато почивате Уеб сайтът действа като ваш постоянен застъпник на бизнеса в работно и извън работното време.
Уебсайтовете ви помагат да конвертирате повече от съществуващите си реферали, защото повечето хора все още правят собствени изследвания и ви подреждат спрямо вашите конкуренти.

 

2. Добавяте незабавна достоверност към вашия бизнес, просто като имате уебсайт.

Потребителят на 21 век е скептик; всъщност 56% от хората заявяват, че няма да се доверят на бизнес без уеб сайт. Наличието на добър уеб сайт моментално повишава доверието ви като легитимен бизнес партньор.
Добре направения уеб сайт ви позволяват да направите много силно впечатление с добре проектирано въведение за вашия бизнес.
Уеб сайта може да ви помогне да покажете вашия опит и да позиционирате вашия бизнес. Уеб сайтът може да бъде вашият инструмент номер едно за изпъкване сред тълпата.

 

3. Не е толкова трудно, нито толкова скъпо, колкото си мислите.

Не е нужно да сте много богати, за да имате уеб сайт. Много компании за уеб разрабтчици имат много прости процеси за регистрация, които правят процеса бърз и безболезнен за вас.
Уебсайтовете предлагат по-добра възвръщаемост на инвестициите от която и да е друга форма на реклама. Ако планирате да пускате на пазара бизнеса си, уебсайтът трябва да бъде вашият първи приоритет.
С течение на времето сравнително ниската инвестиция за получаване на бизнес уебсайт ще изплати дивиденти, като ви стимулира нови клиенти и изгради вашата марка. Плюс това, това е легитимен бизнес разход.

 

4. Наличието на уебсайт в крайна сметка ще ви спести време.

Независимо дали работите с имейли, приемате обаждания или изпращате предложения – общуването с потенциални клиенти отнема време. Вашият уебсайт може да ви спести това време, като предоставя отговори на често задавани въпроси и запитвания на клиенти. Какво означава това за вас? Можете да прекарате времето си в правене на по-ценни неща.

 

5. Позиционирайте се и останете под контрол на марката си.

Уебсайтът действа като платформа за вашите съобщения и оформя онлайн възприемането на вашия бизнес по начин, който каналите ви в социалните медии не могат да осигурят.
Платформата ви позволява да се позиционирате на пазара, за да получите точния тип клиенти, които търсите.
Много собственици на бизнес са били прегледани и ощенени онлайн, понякога положително и / или отрицателно. Как това се отразява на вас? 79% от потребителите, които четат онлайн отзиви, вярват н тях.

 

За да обобщим … Нуждаете се от уебсайт и сега е по-лесно от всякога да го получите.

И така, въпреки че вярваме, че не всеки човек има нужда от уеб сайт, ние ви показахме защо всеки бизнес се нуждае от изработка на уебсайт. Има много малка и евтина бариера за влизане и има огромна възможност да помогнете за разрастването на вашия бизнес.
Ако днес ще направите едно нещо, за да помогнете на бизнеса си да бъде по-успешен, е да превърнете уеб сайта си в свой основен приоритет.
Лесно е да бъдеш по-добър в бизнеса . Вземете изработка на уеб сайт от Studio SVR.

Ако твоя бизнес го няма в мрежата, то тогава той не е конкурентно способен

Бил Гейтс

Сподели публикацията